Dil Seçiniz
Telefon
Telegram
WhatsApp
İnstagram

Döktüren

pH REGÜLATÖR

DÖKTÜREN

pH REGÜLATÖR

BİTKİ   UYGULAMA DOZU UYGULAMA ZAMANI
Sebzeler; (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kabak, Kavun, Karpuz, Çilek, Bamya, Bezelye, Havuç, Yeşil Sebzeler vb.)
Narenciye, Elma, Kiraz, Şeftali, Erik, Ceviz, Kayısı, Kiraz, Antep Fıstığı, Armut, Badem, Nektarin, Zeytin vb.
Soğan, Sarımsak, Lahana, Kereviz, Brokoli, Karnabahar, Yeşil Sebzeler, Marul, Maydanoz vb.
Bağ, Fındık,
Tütün, Süs Bitkileri ve Çiçekler...
  Damlama sulama/Yağmurlama: 2-3 Lt/da
Tuzluluğu Gidermek İçin, Uygulama Dozu: 3 Lt/da
Sebze ve Meyvelerde Meyve Olgunlaştırma ve Meyve Yetiştiriciliği İçin
Uygulama Dozu: 2-6 Lt/da
Yapraktan Uygulama; Genel Doz: 100-300 cc/100 Lt su

Topraktan Damlama sulama ile;

İlk önce2-4 Lt/da verilir, takip eden 10-15 gün tekrarlanarak uygulanır.
Topraktan Damlama sulama ile ve Yapraktan;
Büyüme döneminde 2-4 tekrarla uygulanır.
Gerektiğinde tekrar sayısı artırılır.

Tarla Bitkileri, Sanayi Bitkileri, Ayçiçeği, Mısır, Patates, Çeltik, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Pamuk, Pancar, Nohut vb...   Topraktan Uygulama (Damlama sulama ile): 1-2 Lt/da
Yapraktan Uygulama : 100-300 cc/100 Lt su
Büyüme döneminde 2-4 tekrarla uygulanır.
Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf vb.), Yeşil Alanlar   Yapraktan Uygulama: 100-300 cc/da Pestisitlerle birlikte veya ayrı ayrı Üreme mevsimi boyunca 1-3 tekrarla uygulanır.