PİGEON
pH Düzenleyici
BİTKİ | UYGULAMA DOZU | UYGULAMA ZAMANI | |
Sebzelerde; Domates, Biber, Havuç, Salatalık, Patlıcan, Kavun, Karpuz, Bamya, Adet, Çilek,Yeşil Sebzeler vb... | Topraktan Uygulama (Damlama sulama ile): 2-3 Lt./da | Topraktan sulama suyuyla beslenir. İlk verildiğinde 4lt/da oranında uygulanır. 10-15 gün arayla 2 Lt/da |
|
Narenciye; Elma, Armut, Kiraz, Kiraz, Şeftali, Erik, Kayısı, Ceviz, Fındık, Badem, Zeytin vb... | Sebze ve Meyvelerde; Meyve Olgunlaşması ve Meyve Büyüme döneminde; Uygulama Dozu: 2-6 Lt/da |
Topraktan (Damlama sulama ile) ve yapraktan uygulanır. Büyüme mevsimi boyunca 2-4 tekrar. | |
Soğan, Sarımsak, Lahana, Kereviz, Brokoli, Karnabahar, Yeşil Sebzeler, Marul, Maydanoz vb. | Tuzluluk gidermek için; Uygulama Dozu: 3 Lt./da | Gerektiğinde tekrar sayısı artırılır. | |
Bağ, Fındık, Tütün, Süs Bitkileri ve Çiçekler.. | Yapraktan uygulama dozu: 100-300 cc./100 lt. su | - | |
Açık Tarla Bitkileri, Endüstri Bitkileri, Ayçiçeği, Mısır, Patates... |
|
Topraktan Uygulama (Damlama sulama ile): 1-2 Lt/da Yapraktan: 100-300 cc./100 Lt su |
Topraktan (Damlama sulama ile) ve yapraktan uygulanır. Büyüme mevsimi boyunca 2-4 tekrar. |
Hububat (Buğday, Arpa, Yulaf vb.) Yeşil Alanlar | Yapraktan Uygulama: 100-300 cc./da | Büyüme mevsimi boyunca 1-3 kez, pestisitlerle birlikte veya ayrı ayrı uygulanır. |